Tillit

Jag har förtröstan även om mitt hjärta är övergivet och till bredden fyllt av sorg. Jag vet att om jag vågar vara sårbar, inför mig själv och andra, om jag visar tillit utan några krav på garantier – då kommer jag åter kunna uppleva tillit, värme och kärlek från andra.
Ingen är perfekt, inte heller jag.
Att tvivla, bli orolig och ibland rädd för att inte duga, att inte kunna och att inte lyckas – är fullständigt normalt, men det tar så hårt på min själ.
När jag delar med andra kan jag kan se att även de bär på oro och tvivel och jag kan ödmjukt inför det börja ta mig an mina rädslor och mina tvivel.
Jag kan se vad som orsakar min smärta, och jag kan med hjälp av er hjälpa mig själv in i värmen och fokusera på det som är meningsfullt och gott.
Med tillit öppnar jag mitt hjärta släpper mina tårar i ert knä.
Och ni torkar min kind och fyller åter min tillit.
Så växer den ihop med er.

En tanke

  1. Älskade vän. Det kom från hjärtat och hamnade av någon anledning i min postlåda. Det är jag glad för. Jag väljer att tro att den högre makten hade finger med i spelet. Det finns säkert en rationell förklaring, men de är sååå urtåååkiga!

    Det hamnade egentligen i mitt hjärta. Det kändes gott. Vi är tillsammans på vägen mot ljuset, kärlen och glädjen. Medresenärer på vägen till nykterhetens land. ❤️

Kommentera