Ingenting inträffar ….

…. två gånger; vi råkar bara ut för samma typ av händelse igen.

Den här dagen kommer inte bli likadan som den igår. Och den kommer inte vara likadan som morgondagen. Varje dag är annorlunda och fylld av löften – vi kanske hittar en ny vän eller kanske lär vi oss något spännande av en någon vi träffar eller ur en bok.

Vissa saker som vi kommer att göra idag känns bekanta, på samma sätt som det kan kännas att spela ett spel för andra, tredje eller tionde gången. Men ändå är spelet nytt varje gång, därför att spelarna flyttar pjäserna på olika sätt över spelplanen.

Det spännande med den här dagen är att den är full av överraskningar. Ingenting vi gör, ingenting vi råkar ut för, inget av våra samtal kommer att upprepas på exakt samma sätt och det är är en påminnelse om att vi alla är unika.

Vilka upptäckter kommer jag att göra idag? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s