Allt som man gör ….

… här i världen börjar i fantasin.

Man använder fantasin för att planera hur man skall sy en klänning eller ett par byxor, möblera om ett rum, till och med hur man skall klä sig när man skall på fest. Fantasin är som ett stort ritpapper där man skissar upp hur man vill att saker och ting skall se ut.

När vi inte vet hur vi skall ta itu med en uppgift, kan fantasin hjälpa oss att komma igång. Det är som att läsa instruktionerna till ett nytt sällskapsspel. Våra drömmar om framtiden, om vart vi vill resa, om hur vi vill fira semestern, om de jobb vi skulle vilja ha, om vad vi skulle vilja lära oss, blir verkligare när vi ”ritar av” dem i fantasin. Fantasin gör oss modigare också!

Vågar jag fantisera om ett bättre jag idag? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s