Den mest bortkastade ….

… av alla dagar är den när vi inte har skrattat.

Skratt är som solsken som fyller ett helt rum. Finns det skratt finns det liv. Det sägs att folk som skrattar mycket lever längre än de som är surmulna. När vi skrattar tillsammans med varandra är det lättare att vara tacksam, gemenskapen spirar och de berömmande orden är uppriktigt menade.

Skratten skänker glädje som inte kan fås för pengar. Den glädjen är med oss varje dag. Om vi gömmer glädjen inom oss och inte delar med oss av den blir vi till ensamma snåljåpar. Man kan inte köpa något eller byta till sig något mot glädje, men man kan ge bort eller ta emot glädje som en underbar gåva.

Glädje och skratt förgyller det ögonblick vi lever i just nu. Det är en gåva, som vi måste dela med oss av annars vissnar den och dör bort. Om den delas växer den och frodas och vi får tillbaka den när vi behöver den som bäst!

Vad kan jag skratta åt just nu, och till vem kan jag dela med mig ?  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s