Håll kvar …..

… dina drömmar, för om de dör  blir livet som en fågel som brutit sina vingar och inte kan flyga.

Att se fåglarna breda ut sina vingar och sväva i skyn kan ge oss en påminnelse om det bästa inom oss. När vi är glada och lyckliga känns det som om vi skulle kunna flyga och förverkliga alla våra drömmar.

Våra drömmar visar oss vart vi ska flyga. Fåglarna flyger mot ljuset när de är lyckliga, mot trädens gröna lövverk för att få skydd, till vattendrag och bärbuskar för att få mat. På samma sätt leder våra drömmar oss till källan för vår lycka, visar oss var vi kan finna skydd och näring.

Ibland råkar vi ut för besvikelser medan vi flyger. De kan förlama oss eller hejda oss tillfälligt. Men liksom en fågel kan bli skadad och tillfriskna, kan vi bota oss själva och flyga vidare. Vi kan väja att inte låta motigheterna i tillvaron knäcka våra vingar. Istället ska vi fortsätta att breda ut vingarna och sväva högt mot molnen.

Kan jag flyga idag, eller måste något sår läka först? 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s