Dundret är bra….

…. det imponerar; men det är blixten som gör jobbet.

Dundret drar till sig uppmärksamheten. Både det öronbedövande dånet över huvudet på oss och det dova mullret i fjärran är imponerande naturfenomen. Men det är blixten som är den elektriska urladdningen mellan två moln eller mellan ett moln och jorden.

Ibland är vi som dundret. Vi skriker ut våra avsikter för familjen, eller berättar lågmält om våra drömmar för våra vänner. Men vilket tonläge vi än använder, så är det förmågan att fullfölja våra föresatser som är det viktigaste. När vi genomfört det vi har föresatt oss, kommer vi att fyllas av tillfredsställelse och energi. Tack vare den energin och vetskapen om att vi klarar av vad vi föresätter oss, kommer vi att kunna förverkliga våra drömmar.

Vilka ofullbordade uppgifter kan jag avsluta idag?  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s