Det är märkligt…..

… att det aldrig blir som man tänkt sig här i världen.

Varenda dag här i livet går förmodligen någonting galet. Ofta har vi litat på att det ska gå på något visst vis. Vi brukar tycka att vi har läget under kontroll och att vi vet vad som är bäst för oss och för andra med. Men så är det inte. Livet ryms inte i vår synkrets. Vi ser inte hela bilden. Hur den bilden ska bli till slut kan vi inte påverka. Vår synkrets är begränsad. Men vi ser vad vi behöver se, och allt vad vi behöver se idag. Och om vi framför allt lyssnar till vår inre röst och låter den vägleda oss i vad som ligger framför oss idag, kommer vi att upptäcka att var dag lägger en liten bit till livets stora bild. I efterhand kan vi se att allt som skett har bidrgait på ett betydelsefullt sätt till att göra oss till dem vi är på väg att bli. Vart dagens händelser ska leda oss kan vi inte vara säkra på, men vi kan lita på den gudomliga planen.

Jag skall förtröstansfullt se fram emot vad dagen har i beredskap åt mig. Altt vad jag är med om hjälper mig att bättre uppfylla mitt mål i livet. Jag ska vara uppmärksam på alla tecken. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s